Sajnáljuk, de a böngésződ nem támogatott. Ajánljuk, hogy telepítsd a Microsoft Edge-t, vagy a Google Chrome, vagy a Firefox legutóbbi verzióját.

GYIK

Mit jelent a cashless (készpénzmentes) rendszer?

A cashless egy olyan fizetési rendszer, amely a fesztiválon belüli tranzakciókat gyorsabbá és könnyebbé teszi. Lesz egy karszalagod, amelyre feltöltheted az elkölteni kívánt összeget, majd azzal bármelyik vendéglátó egységnél vagy boltnál fizetni tudsz a fesztivál területén. A karszalagon maradt egyenlegedet pedig távozás előtt visszakérheted a helyszínen vagy akár a fesztivál után online.

Hol szerezhetem meg a karszalagomat?

A karszalagodat a fesztivál bejáratánál kapod meg, jegyed beolvasása után.

Hogyan tölthetek pénzt online a karszalagomra?

A fesztivál előtt és alatt is tölthetsz online a karszalagodra, vagy a fesztivál ideje alatt bármelyik feltöltőponton a fesztivál területén. Ha online szeretnéd feltölteni az egyenlegedet, regisztrálnod kell a feltöltőoldalon. A regisztrációhoz és az online feltöltéshez szükséged lesz a jegyed vonalkód számára! Ha már a fesztivál területén vagy és nincs meg a jegyed száma, a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi számmal is tudsz regisztrálni.

A regisztrációt követően a személyes fiókod kezdőlapján vagy a ’Feltöltés’ menüpont alatt kiválaszthatod az általad feltölteni kívánt összeget, majd ha hozzáadtad kosaradhoz, bankkártyával tudsz fizetni. A feltöltés során a fesztivál nem számít fel kezelési költséget.

Amennyiben inkább a helyszínen szeretnél feltölteni, keress fel egy feltöltőpontot a fesztivál területén és fizess készpénzzel vagy bankkártyával.

Online regisztráltam, de nem kaptam megerősítő emailt, mit tehetek?

Ha nem kapod meg a megerősítő linket tartalmazó emailt, akkor ellenőrizd a Spam mappádat, mert valószínűleg odakerült. Ha ott sincs és még néhány perc elteltével sem érkezik meg, küldj egy emailt ügyfélszolgálatunknak és mihamarabb jelentkezünk.

Feltölthetek több karszalagot egy fiókon keresztül?

Nem, mind a fiók, mind a karszalag személyes és csak egyetlen karszalag köthető össze egy fiókkal. Ha több karszalagot szeretnél feltölteni, kérjük, különböző email címekkel hozz létre annyi fiókot, amennyi szükséges.

Mennyit töltsek a karszalagomra?

Te döntöd el mennyit töltesz a kártyádra, de javasoljuk, hogy annyit tegyél a kártyádra, amennyi elég lesz a teljes ottléted alatt, így kevesebb időt kell sorban állnod a feltöltő pontokhoz és nem kell újra visszamenned, ha elfogy a kereted.

Van-e limitje vagy lejárati dátuma a karszalagomnak?

A karszalagod a fesztivál teljes ideje alatt érvényes lesz és annyiszor használod, amennyiszer csak szeretnéd. Biztonsági okokból a karszalagra feltölthető maximális egyenleg 100.000 forint.

Mit vehetek a karszalagommal?

A fesztiválon belül a karszalag az egyetlen elfogadott fizetési mód. Minden bárban, üzletben, vendéglátóegységben használhatod.

Mi történik, ha nincs elég pénz az egyenlegemen?

Ha túl alacsony az egyenleged, akkor nem tudsz fizetni, de a terminálkezelő meg fogják mutatni neked hol találod a hozzád legközelebb álló feltöltési pontot. Hogy elkerüld a sorban állást, egyenleged online is fel tudod tölteni.

Hogy igényelhetem vissza az egyenlegemen maradt összeget?

Ha marad pénz a karszalagodon, akkor a helyszínen bármelyik feltöltő ponton, vagy online a visszatérítési felületen visszakérheted. Helyszíni visszatérítésnél, kérjük, vedd figyelembe, hogy a feltöltő pontok a fesztivál hivatalos zárásáig tartanak nyitva. Ha inkább online visszatérítést szeretnél igényelni, akkor ne felejtsd el megtartani a karszalagodat, miután elhagytad a fesztivált, mert szükséged lesz rá.

Hogyan kaphatok online visszatérítést?

Az online visszatérítés a fesztivál után kezdődik és 3 hétig tart. A visszatérítési űrlap linkjét a fesztivál honlapján, és közösségi média felületein találod majd. Meg kell majd adnod a karszalag chipjének hátoldalán található egyedi, 14 karaketerből álló számot, valamint bankszámla adataidat.

A cashless biztonságos?

Igen, a karszalag chipjét egy nagyon biztonságos titkosítás védi, amely lehetetlenné teszi a pénz, és a rajta tárolt összes információ lemásolását vagy ellopását.

Vízálló a karszalagon levő chip?

Igen, a nap és az eső sem tesz benne kárt.

Mi tehetek, ha kétségeim vannak az egyenlegemmel kapcsolatban?

Minden helyszínen, a tranzakció előtt, és után is ellenőrizheted az egyenlegedet. Ha kétségeid vannak bármelyik korábbi tranzakcióval kapcsolatban, akkor keresd fel az Információs Pultot és kérd el a tranzakciós előzményeidet, vagy kövesd online a személyes fiókodon keresztül. MEGJEGYZÉS: előfordulhat, hogy a fesztiválon használt eszközök csatlakozási problémái miatt késik az online, vagy az Információs Pultnál látott előzmények frissítése. Ebben az esetben várj a nap végéig, hogy megkapd a megerősített tranzakciós előzményeket.

Mi történik, ha elveszítem a karszalagomat?

A karszalag elvesztése olyan, mint a pénztárca vagy a jegy elvesztése, ezért mindenképp ellenőrizd, hogy megfelelően van-e rászorítva a csuklódra. Ha mégis elveszíted vagy ellopják, akkor keresd fel az Információ Pultot és kérj egy újat. Megkérünk majd, hogy mutasd be a jegyed és/vagy megfelelő módon azonosítsd magad, de az új karszalagon nem lesz rajta a korábbi karszalagon levő egyenleged.

Hogyan tudok egynél több jegyet hozzákötni a fiókomhoz?

Nem lehetséges egynél több jegyet kötni egy fiókhoz. Ha több jegyet kell regisztrálnod, kérjük, hozz létre annyi fiókot, amennyi szükséges, más-más email címeket használva. Egy email címhez csak egy jegyet lehet kötni.